Wie zijn wij

De stuwende kracht achter Proefjes met Boefjes is Dirk Everse. Dirk Everse is vader van drie kinderen die graag ontdekken. Daarnaast is hij een echte verteller. Het zit in zijn genen om vragen te blijven stellen: Waarom doet iets nou wat het doet? Dirk heeft eerder als journalist en communicatiespecialist gewerkt en vindt het leuk om proefjes te vertalen naar de wereld van kinderen.

Dat kan Dirk natuurlijk niet alleen. Daarom werkt hij samen met professoren, dokters, technici, juffen en meesters. Op deze manier zorgen zij er samen voor dat kinderen spelenderwijs kennis maken met leuke wetenschappelijke proefjes. Beter nog, proefjes die zij zelf doen. Het waarom achter de proefjes over zwaartekracht, werking van licht, dichtheid, elektriciteit en voortstuwing, wordt op een begrijpelijke manier uitgelegd.

Voor sommige workshops roept Proefjes met Boefjes ook de hulp in van mensen uit de wereld van de wetenschap. Door samen te werken komt wetenschap tot leven en sluit hij aan bij de belevingswereld van de kinderen.

dirk_450 minne_450 julien_450 inraini_450
0 Shares