BANN3R PRINTER

Een printer bouwen en hem vervolgens zelf programmeren. Het leek ons wel een erg tof project om een keertje te bouwen en dankzij het ontwerp van Ralph Hempel was het ook nog eens heel erg leuk om te doen. Met de BANN3R PRINTER bouw je een printer die hele rollen met bonnetjes papier vol schrijft met de teksten die je zelf programmeert.

Nodig:BANN3R PRINTER

Stappen:

De BANN3R PRINTER is een printer die een extra uitdaging geeft bij het programmeren. Je kan namelijk zelf programmeren wat er geschreven wordt. Dat kan je naam zijn, die van je beste vriend of vriendin of het laatste hoofdstuk van het boek dat je nu leest. Zolang jij de letters programmeert schrijft de BANN3R PRINTER ze op.

Omdat er een flink aantal bewegende onderdelen zijn is het bij de BANN3R PRINTER belangrijk dat je netjes werkt. Let ook op de stand van de tandwielen bij het bouwen, anders schuiven sommige stukjes net de verkeerde kant op.

Voor een rol papier kan je meestal terecht bij je lokale boekhandel. Maar als je de baas van de supermarkt vriendelijk aankijkt is dat misschien ook mogelijk.

Meer weten?

Bij Proefjes met Boefjes proberen we heel vel verschillende ontwerpen te bouwen, te delen en zelf te ontwikkelen. Je kan de andere ontwerpen hier terugvinden. Heb je zelf een ontwerp? Stuur ons dan een berichtje en misschien sta je volgende maand zelf op de site.

2 Shares